Otsing sellest blogist

3. juuni 2011

Saksamaa 2011 3.06.2011

Hommikul visati meid koolimajast välja kell 9 ja siis oli vaba aeg kuni kella 14:30, kui saime hääled lahti laulda ja siis hakkasime aga esinema.Loomulikult toimus igal hommikul ülevaatus, kas kõik on korrektselt riides ja instueerimine, kuhu minna, mida teha ja kuidas käituda.

Pidime ilmestama Idaeuroopa teemabokki "Riik ja kirik" väikeste muusikaliste vahepaladega.
Kokku oli kolm 5 minutilist ja lõpetuseks ligi 20 minutit muusikat. Saime esineda kogu oma kavaga ja välja jäi vaid Festina Lente.
Kuulajaid oli üle 80 ja vastuvõtt oli tormiline ja kui kohalike kooride laulu lasti läbi kõlarite, et kirikut muusikaga täita, siis meie koori puhul lülitati kõlarid välja.
Kahjuks ei saanud siin esitada oma slaidikava, kuna eelneva kirjavahetuse käigus öeldi, et ainult laul, ei midagi muud, kuid kohapeal selgus, et kõik oleks võimalik olnud, kuid plaat oli koolimajas lukutaga.

Kui laulupeo kooride paiguamisega saab Margus üksinda hakkama, siis siin oli vaja kahe mehe näpunäiteid (mehed mustas)

Täname sooja vastuvõtu eest ;-)

Töö käis korraga mitmel rindel ;-)


Peale kontserti sõitsime tagasi koolimajja ja hakkas valmistumine õhtuseks lõpupeoks, mis toimus umbes kilomeetri kaugusel asuvas õllekas ja seekord oli Reinul kaasas hulgaliselt "pappi"


Papp sisaldas endas tegelikult Pärnu panoraami (360 kraadi)

Õhtu algas söömise, õllekultuuri edendamise ja sõidu organiseerijate tänamisega ja lõppes varahommikul peale Eesti kultuuri tutvustavate laulude ja pillilugude tutvustamist. Kuna koolimaja oli lukus kella öösel kella 1-6, siis kella 5:30 ajal sai juba koolimajja sisse ;-)

Titus oli meie Saksapoolne partner sõidu organiseerimisel (paremalt esimene)

Ühispilt

Kommentaare ei ole: