Otsing sellest blogist

18. juuni 2011

Tagasiside Saksamaa reisile!

Dresdenis lõpupeol, mis kestis „Schmiedes“ Altkötzschenbrodas varaste hommikutundideni, jätsime kustumatu mulje kohalikele ja saime koori meilile tagasiside!

Hallo liebes Pärnu Kammerkoor-Team,

vielen lieben Dank für den schönen Freitag Abend in der "Schmiede" in Altkötzschenbroda. Dank Euch ist der Abend zu einen sehr schönen, lustigen, geselligen und musikalisch sehr interessanten Abend in der Kneipe geworden! Es ist wirklich sehr schön das Ihr den langen Weg auf euch genommen habt und Dresden besucht habt.
Außerdem habt Ihr uns auf ein Land aufmerksam gemacht welches definitiv eine Reise wert ist(schon aufgrund der nette&sympathischen Leute), was wir auch sicher in naher Zukunft mal bereisen werden.

Tänu ja Best regards alates Dresden

Thomas & Peter

----------------------------------------------------------------------------------------
Tere kallis Pärnu Kammerkoori tiim

Suur ja südamlik tänu ilusa reede õhtu eest „Schmiedes“ Altkötzschenbrodas (see on see linnaosa). Tänu teile muutus see õhtu kõrtsis väga ilusaks, lõbusaks, seltskondlikuks ja muusikaliselt väga huvitavaks. On tõesti väga kena, et võtsite pika tee ette ja Dresdenit külastasite.

Peale selle tegite te meid tähelepanelikuks oma maa suhtes, mis kindlasti ühte reisi väärt on ( juba kenade ja sümpaatsete inimeste tõttu) ja kuhu me kindlasti lähimas tulevikus reisida soovime.

Kommentaare ei ole: