Otsing sellest blogist

4. aprill 2008

Lahing 1

Armsad lähedased, sõbrad, fännid ja huvilised!
Et alustada algusest, peame liikuma ajas tagasi 6-7 aastat, mil kahel armunud kooril Mattonel ja Ave Cantol tekkis suur kihk leivad ühte kappi panna. Pikemalt võite ju lugeda koori tutvustusest, mis seda siinkohal ikka uuesti heietada. Õnnelikult abielus oleme me tänase päevani.
Laululahingusse minemisega oli lugu selline, et ega me ei pidanudki sinna minema. Põhjuseks tihe hooaeg, projektid ja lähenev reis välismaale. Oi-oi kuidas me seda ootame! Aga vot ikka läksime, tänu dirigent Annele! Nüüd siis olemegi sattunud huvitava portsu otsa. Esimese saate muljed on väga head. Lahe saade ja loodame, et pakume tõsist konkurentsi meie esimese vooru vastastele ja teise vooru vastastele ja kolmanda ja neljanda ja …. ja …
Põues ja õues on kevad iga jumala nelja- ja pühapäev, kui koguneme pühasse saali ning kus praegu laulame veel põhilise osa proovist mittelahingulaule ”Ära mine ilusale mehele” ja ”Neiunälg” - vot see on eesti rahvaluule, mida iga päev ei kuule.....”Tuul on vahel puhanguline”, kui kõneaineks saab ”Laululahing” – mõtteid on nõnda palju ja omaenese omad neist ju kõige-kõige. Seda tuleb ”jõuga” teistele pääle suruda.
Pärnu, me Pärnu, Sa tornideta linn …
Ja tänane kohalik mõttetera: kui ikka Pärnu kammerkoor palutaks appi hädaolukorras ning valmisolekus nr 1, poleks linnale hädaabisireeni PAUH sugugi tarvis!

Kommentaare ei ole: