Otsing sellest blogist

13. aprill 2008

Lahing 4

Ilm on nigel, see aga soodustab lauluproovides käimist. Ehk siis käime koos suure rõõmuga, anname endast väga palju ja võtame vastu ka!
Olid need vist jaapanlased, kes enne äriläbirääkimisi alustuseks ilmast ja perest räägivad ning sõltuvalt jutu sujumisest paistab, kas biig bisness üldse kõneks tulebki.
Ilmast rääkisin – see on nigel. Peredest – nad jätkuvalt on päri meie hobiga. Mõned isegi käivad meid ülesastumistel kuulamas. : )
Aga nüüd siis see bisness – kunstiinimesed on äris valdavalt luuserid. Nii vist meiegi. Laulud tulevad juba enam-vähem, aga odavaid kõnekaarte pole me sõpradele suutnud suurel hulgal veel kokku osta juhuks, kui kohtunikud meie headust ei mõista. Täpne äriplaan on alles koostamisel! : )
Veel midagi meist - ühiskondlikus plaanis oleme hakkajad. Pabereid me maha ei viska ning meie oma salk on liitunud üleriigilise koristusaktsiooniga. Kohalik valitsuski on hoos. Juba koristatakse tänavaid-parke. Aprilli lõpuks on kõigega ühele poole saadud.
Vihje: Me juba ootame Teid, kallid sõbrad, külla! Küll need ilmad ilusaks lähevad! Põrna pealt ennustajadki ütlesid, et tuleb erakordselt soe ja päikeseline suvi.

Kommentaare ei ole: