Otsing sellest blogist

7. aprill 2008

Lahing 2

No nii, laupäeva õhtune kohustuslik telesaade on taaskord vaadatud. Kel väheks jäi vaatas pühapäeval veel üle. No ikka seepärast, et näha mis teised teevad ja kuidas laulavad. Eks oma järgmiste voorude vastaseid tuleb ju tundma õppida J. Omad eelised on neil, kes esimestes saadetes ja muidugi viimastel pole ka viga.
Aga siiski… kooriproovist pühapäeva õhtul asja saada on vägagi raske. Emotsioonid möllavad. Mis siis veel saab, kui meite kord kätte tuleb. Kas suudame teistest erineda? Jah, kui järgmises saates mõnd meie mõtet jälle ära ei tehta. Kas suudame liikumisega koos ka mõnusalt hästi laulda? Jah, kui kaamerad ja mikrofonid ja prožektorid meid nõnda suurel määral endast välja ei vii. Mis me siis teeme kui teise vooru laul on see… või hoopis see… või… ? Muide, võiks kihlvedusid sõlmima hakata. Mõni meist näeb unes kohta laval, kus seisame ja teise vooru laulu. Sama laulu on pakkunud meie koorile veel mõni juhututtav. Luban, et kunagi annan teada, millist nimelt.
Tänane vihje on Tarmole, sellele Leinatammele, ja ETV Kelleiganes- ja misiganesnimelisele koorile : Kui te oma laulu selgeks saate (ja seda te ju kindlasti saate) ning liikumist seadma hakkate, siis laenake Kadrina koorilt kahvatut kuud, sest vot see kuu oli õige päike!

Kommentaare ei ole: